Vermoedelijke opstellingen Feyenoord en Shakhtar Donetsk

Vermoedelijke opstellingen Feyenoord en Shakhtar Donetsk

Sebastian Szymański keert weer terug in de basisopstelling van Feyenoord. Trainer Arne Slot verklapte op de persconferentie dat de aanvallende middenvelder gaat starten tegen Shakhtar Donetsk. Verder gaf Slot aan dat Trauner zo goed als zeker op de bank gaat beginnen.

De verwachtingen zijn dat Slot Javairô Dilrosun plaats moet nemen op de bank. De linkspoot wist de afgelopen weken niet te overtuigen als nummer tien. Met de terugkeer van Szymański beschikt Feyenoord over een sterk middenveld. Mats Wieffer en Orkun Kökcü overtuigen de laatste maanden.

Of Slot gaat rouleren is nog de vraag. De trainer liet op de persconferentie weten dat enkele spelers tegen overbelasting aanzitten. Vermoedelijk begint Feyenoord met de gebruikelijke spelers en gaat Slot eerder wisselen dan normaal. Met onder meer Igor Paixão op de bank zijn er voldoende opties.

Slot is onder de indruk van Shakhtar Donetsk. ''Voetballend zit er ook veel in dit team. Ze hebben niet voor niets Real Madrid hier op 1-1 gehouden, met 1-4 bij RB Leipzig gewonnen en een ploeg als Stade Rennais uitgeschakeld. Ik ben onder de indruk van de spelopvatting en intensiteit waarmee zij spelen.''

Vermoedelijke opstelling Feyenoord
Wellenreuther; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Szymański, Kökcü; Jahanbakhsh, Gimenez, Idrissi.

Vermoedelijke opstelling Shakhtar Donetsk
Trubin, Petryak, Matvienko, Rakitskiy, Taylor; Stepanenko, Sudakov, Bondarenko; Zubkov, Kryskiv, Traoré

Lees meer over
Feyenoord Europa League Sebastian Szymanski
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties