Vermoedelijke opstellingen Feyenoord en Excelsior

Vermoedelijke opstellingen Feyenoord en Excelsior

Feyenoord kan tijdens de uitwedstrijd tegen Excelsior niet beschikken over Gernot Trauner. Trainer Arne Slot ziet wel Quinten Timber terugkeren in de wedstrijdselectie, maar de middenvelder zal nog wel op de bank beginnen tijdens de stadsderby.

Het Algemeen Dagblad verwacht dat Lutsharel Geertruida weer centraal zal gaan spelen samen met Dávid Hancko. Hierdoor zal de Noor Marcus Holmgren Pedersen als rechtsback spelen tegen Excelsior. Verder lijkt het erop dat Slot geen wijzigingen zal aanbrengen in de opstelling en dat Feyenoord met de gebruikelijke namen zal spelen.

Slot lijkt zijn formatie te hebben gevonden, al wil de trainer nog wel eens wisselen tussen Alireza Jahanbakhsh en Igor Paixão. De Braziliaan heeft de laatste maanden namelijk een prima ontwikkeling doorgemaakt en zit Jahanbakhsh op de hielen. Slot is van mening dat de 29-jarige buitenspeler beter is in het uitvoeren van zijn verdedigende taken, waardoor Jahanbakhsh de voorkeur krijgt.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord
Bijlow; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Szymanski, Kokcu; Jahanbakhsh, Gimenez, Idrissi.

Vermoedelijke opstelling Excelsior
Van Gassel; Horemans, El Yaakoubi, Pierie, Nieuwpoort, Zagré; Koopmeiners, Baas, Goudmijn; Lamprou, Azarkan.

Lees meer over
Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties