Vermoedelijke opstellingen Feyenoord en AS Roma

Vermoedelijke opstellingen Feyenoord en AS Roma

Feyenoord gaat een lastige avond tegemoet in De Kuip. AS Roma ziet diverse spelers op tijd terugkeren en kan op volle oorlogsterkte aantreden tegen de Rotterdammers. Bryan Cristante heeft de afsluitende training volledig kunnen meedraaien en lijkt daardoor klaar om te starten.

Het Algemeen Dagblad verwacht wel Angeliño in de basisformatie. Buitenlandse media zagen de voormalige linksback van PSV afgelopen weekend negatief betrokken zijn bij een aantal tegendoelpunten tegen Inter Milan. De verwachtingen zijn op basis van het persmoment en de training dat Angeliño gaat starten tegen Feyenoord. De Rotterdammers moeten daardoor rekening houden met een aanvallend AS Roma.

Om de aanvallende intensiteit van Angeliño onschadelijk te maken wordt niet Yankuba Minteh in de basisformatie van Feyenoord verwacht. De Ghanees staat niet bekend om altijd zijn verdedigende taak naar behoren uit te voeren. Alireza Jahanbakhsh doet dat wel en wordt daardoor aan de aftrap verwacht. Verder start Ayase Ueda in de aanval en Ramiz Zerrouki op het middenveld. Thomas Beelen is de vervanger van Gernot Trauner.

Feyenoord mist tegen AS Roma sowieso de langer geblesseerden Justin Bijlow, Gernot Trauner, Thomas van den Belt en Gjivai Zechiël. Daarnaast rekent Slot niet op Quinten Timber en Lutsharel Geertruida. De Mexicaan miste dit weekend Sparta-thuis vanwege een blessure en werd gisteren getest. ''Santi ondergaat vandaag een aantal laatste tests. Die moeten uitwijzen hoe hij ervoor staat en van daaruit maken wij de keuze of hij klaar is om te spelen.''

Vermoedelijke opstellingen
Feyenoord: Wellenreuther; Nieuwkoop, Beelen, Hancko, Hartman; Wieffer, Stengs, Zerrouki; Jahanbakhsh, Ueda, Paixão.
AS Roma: Svilar; Karsdorp, Mancini, Llorente, Angeliño; Cristante, Paredes, Pellegrini; Dybala, Lukaku, El Shaarawy.

Lees meer over
Alireza Jahanbakhsh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties