Vermoedelijke opstellingen AS Roma en Feyenoord

Vermoedelijke opstellingen AS Roma en Feyenoord

Trainer Arne Slot sprak tijdens het persmoment in Rome uit weinig tot geen aanpassingen te doen. Feyenoord kan in tegenstelling tot de heenwedstrijd tegen AS Roma weer beschikken over Quinten Timber en Lutsharel Geertruida. De middenvelder en verdediger starten in de basisopstelling van Feyenoord.

Voor Slot is vooral de terugkeer van Geertruida belangrijk voor zijn speelstijl. Met de verdediger moet een man meer gecreëerd worden op het middenveld en onder de druk van AS Roma uitgespeeld worden. Afgelopen week kon de geboren Rotterdammer geen minuten maken en daar baalde Slot stevig van. Bart Nieuwkoop was zijn vervanger, maar is meer een verdediger die aanvallend zijn steentje bijdraagt.

''Zeker tegen dit Roma hadden we Lutsharel goed kunnen gebruiken'', vertelde Slot vorige week na afloop van de wedstrijd. ''Dan zie je wat het ontbreken van een speler voor gevolgen kan hebben in je opbouw, manier van druk zetten, in alles eigenlijk. Daarmee doe ik niks af aan de kwaliteiten van andere spelers, die brengen weer andere eigenschappen met zich mee. Maar Lutsharel is voor ons spel belangrijk.''

Gernot Trauner is niet beschikbaar en ook Justin Bijlow is niet afgereisd naar Rome. Thomas Beelen start daardoor opnieuw in de basisopstelling van Feyenoord. En ook de goed presterende Timon Wellenreuther maakt wederom zijn opwachting. Alireza Jahanbakhsh is niet fit genoeg om te starten en Slot gaf afgelopen week aan tevreden te zijn over de inbreng van Igor Paixão, waardoor Luka Ivanusec op de bank moet plaatsnemen.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord
Wellenreuther; Geertruida, Beelen, Hancko, Hartman; Wieffer, Stengs, Timber; Minteh, Gimenez, Paixão.

Vermoedelijke opstelling AS Roma
Svilar; Karsdorp, Mancini, Llorente, Angelino; Cristante, Paredes, Pellegrini; Dybala, Lukaku, El Shaarawy.

Feyenoord moet in de aanval beginnen met
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties