Vermoedelijke opstelling: topaankoop terug in de basis, Zerrouki op de bank

Vermoedelijke opstelling: topaankoop terug in de basis, Zerrouki op de bank

Bijna een week heeft Feyenoord de tijd gekregen om de nederlaag in Enschede te verwerken. Een teleurstellende middag die desondanks ook handvatten biedt. Zo was Feyenoord allerminst kansloos tegen één van de betere teams uit de competitie, terwijl de ploeg van Arne Slot juist één van de minste wedstrijden van deze jaargang op de mat legde. Zaterdagavond, uit tegen RKC Waalwijk, moeten de Rotterdammers het goede gevoel weer terug zien te krijgen.

De Brabanders, getraind door oud-Feyenoorder Henk Fraser, werden vorig jaar op fabuleuze wijze van het kastje naar de muur gespeeld in Rotterdam-Zuid (5-1). Op dit moment staan de Waalwijkers op een 13e plaats in de Eredivisie, met negen punten. Een zeer matige start van de competitie, de eerste vier wedstrijden werden verloren, werd afgebroken door twee plotselinge overwinningen tegen Vitesse en FC Twente. De laatste weken presteert de ploeg uitermate wisselvallig en is een late zege thuis tegen FC Volendam één van de spaarzame hoogtepunten.

Henk Fraser weet ongetwijfeld dat hem een lastige klus te wachten staat. In ontmoetingen met de Stadionclub wint de trainer überhaupt zelden. Van zijn 14 competitiewedstrijden tegen Feyenoord won hij er slechts 3, waarvan de laatste dateert uit 2018 toen hij met Vitesse won van zijn oude liefde. Gezien de verwachte opstelling van Feyenoord zal het voor Fraser en zijn ploeg een buitengewoon lastig karwei worden om hier een vervolg aan te geven.

De Rotterdammers verwachten namelijk een speler terug in de basis te krijgen die in zijn eerste handvol wedstrijden een niet te onderschatten indruk heeft achtergelaten. Kroatisch international Luka Ivanušec staat de popelen om weer aan de aftrap te verschijnen en zal gebrand zijn zich te laten zien. De rentree van de linksbuiten betekent slecht nieuws voor Ramiz Zerrouki. De Algerijn speelde een majestueus goede wedstrijd tegen Lazio en was tegen FC Twente zeker niet de minste, maar zal toch genoegen moeten nemen met een zitplaats naast hoofdtrainer Arne Slot.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord
Bijlow; Nieuwkoop, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Stengs, Timber; Paixão, Gimenez, Ivanušec.

Ik verwacht Ivanušec in de basis tegen RKC Waalwijk
Lees meer over
Ramiz Zerrouki Luka Ivanušec
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties