Kleine terugslag voor Trauner; Ivanušec kan starten

Kleine terugslag voor Trauner; Ivanušec kan starten

Feyenoord kan zaterdagavond tegen RKC Waalwijk niet beschikken over Gernot Trauner. De Oostenrijker was op de weg terug bij de Rotterdammers, maar behoort nog niet tot de wedstrijdselectie van de Rotterdammers. Trauner kon vrijdagmiddag niet deelnemen aan de groepstraining.

Wel is er goed nieuws te melden over Luka Ivanušec. De Kroaat kwam de afgelopen twee wedstrijden als invaller binnen de lijnen, en is nu ook fit genoeg om vanaf de aftrap te beginnen. Yankuba Minteh is nog enkele weken uitgeschakeld vanwege een spierblessure. Trainer Arne Slot kan verder beschikken over een fitte groep.

Terugslag Trauner
Slot kan niet precies aangeven wanneer Trauner weer kan aansluiten bij Feyenoord. ''Dat vind ik heel moeilijk om daar een antwoord op te geven. Ik had de hoop en de verwachting dat het vandaag zou zijn, maar zoals het soms in een revalidatie gaat kan er wel eens een tegenvallertje bij zitten. Hij heeft een aantal dagen getraind, maar vandaag was het niet goed genoeg om weer te trainen. Hij heeft een stapje terug moeten doen. We hopen dat hij in de loop van volgende week er weer bij kan zijn.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties