Vermoedelijke opstelling: Slot wijzigt op twee posities

Vermoedelijke opstelling: Slot wijzigt op twee posities

Zondagmiddag staat de laatste uitwedstrijd voor de winterstop op het programma. Feyenoord speelt om 14.30 uur tegen FC Volendam en moet een goed resultaat halen om zo alvast voor te sorteren op puntenverlies van Ajax en/of PSV, die het om 16.45 uur tegen elkaar opnemen in Amsterdam.

Voor zover bekend is iedereen fit uit de wedstrijd tegen Lazio (1-0) gekomen bij Feyenoord. Arne Slot heeft dus behalve de al langer geblesseerde Oussama Idrissi keuze genoeg in Volendam. De oefenmeester lijkt Quilindschy Hartman zijn derde basisplaats van het seizoen te geven na zijn sterke invalbeurt van afgelopen donderdag. De jeugdexponent viel in de rust in voor Marcos López, die geen sterke indruk maakte tegen Felipe Anderson.

De rest van de verdediging blijft ongewijzigd, wat betekent dat Lutsharel Geertruida weer ‘gewoon’ rechtsback staat. Op het middenveld lijkt Slot vast te houden aan Javairô Dilrosun op 10. De eenvoudig international stond dit seizoen in alle competitieduels aan de aftrap en was daarin goed voor vier doelpunten en één assist. Dilrosun staat voor Orkun Kökcü en Quinten Timber.

In de aanval is de kans groot dat Igor Paixão weer naar de bank verhuist. De Braziliaan is nog niet in staat om twee keer per week negentig minuten lang het spel van Slot te spelen. Patrik Wålemark, die hem tegen Lazio na 73 minuten afloste, lijkt zijn vervanger in Volendam. Dat betekent dat Sebastian Szymański hangend linksbuiten speelt. In de punt van de aanval behoudt Danilo het vertrouwen van Slot, wat betekent dat Santiago Gimenez wederom genoegen moet nemen met een plek op de bank.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Timber, Dilrosun, Kökcü; Wålemark, Danilo, Szymański.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties