Vermoedelijke opstelling: Slot heeft vaste formatie gevonden

Vermoedelijke opstelling: Slot heeft vaste formatie gevonden

Arne Slot kan donderdagavond in de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur beschikken over een fitte selectie. De trainer moet het alleen doen zonder de langer geblesseerde buitenspeler Oussama Idrissi. De verwachtingen zijn dat Slot geen aanpassingen gaat doen ten opzichte van afgelopen weekend tegen FC Volendam.

Wanneer Slot daadwerkelijk kiest voor Igor Paixão is dat zijn derde basisplaats in dienst van Feyenoord. De Braziliaan maakt een goede ontwikkeling door bij de Rotterdammers. Het Algemeen Dagblad wist vanmorgen te melden dat zijn medespelers onder de indruk zijn van wat hij de laatste weken laat zien op het trainingsveld. Voor Slot is dat goed nieuws, want de trainer ziet graag creatieve spelers die uit het niks het verschil kunnen maken in de aanval.

Feyenoord kan bij een overwinning gelijk komen met PSV. De wedstrijd tegen SC Cambuur is gezien de stand op de ranglijst enorm belangrijk. Tijdens de wedstrijdbespreking wordt de stand op de ranglijst niet meegenomen. "We willen niet tegen de spelers zeggen dat ze moeten winnen. Je kan aan je spelers vragen om er zoveel mogelijk aan te doen om de punten binnen te halen. De ranglijst zou best een keer gebruikt kunnen worden, maar het is niet het eerste waar ik met de spelers naar kijk. We kijken met elkaar naar hoe we de wedstrijd kunnen winnen."

Vermoedelijke opstelling Feyenoord
Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Timber, Szymański, Kökcü; Dilrosun, Danilo, Paixão.

De meest gekozen opstellingen
Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties