Vermoedelijke opstelling: Slot heeft formatie gevonden

Vermoedelijke opstelling: Slot heeft formatie gevonden

Feyenoord speelt zondag de kraker tegen Ajax in De Kuip. Trainer Arne Slot kan beschikken over een nagenoeg fitte selectie. De Rotterdammers missen zoals bekend de langer afwezige Gernot Trauner.

Quinten Timber is bij Feyenoord weer op de weg terug. De middenvelder traint weer mee en zaterdag moet uitwijzen of hij fit genoeg is om plaats te nemen op de bank. De Klassieker komt als basisspeler nog te vroeg voor Timber.

Slot heeft na de gewonnen wedstrijd tegen FC Groningen van afgelopen weekend geen reden om te wijzigen. De stadionclub speelde een uitstekende wedstrijd in de Eurborg. Mats Wieffer, die een mooie ontwikkeling doormaakt, mag zich nu ook gaan bewijzen tijdens een topduel.

Bij de tegenstander van zondag zijn Steven Berghuis, Steven Bergwijn en Mohammed Kudus weer fit. De Amsterdammers kunnen niet beschikken over Devyne Rensch. De verdediger heeft een schorsing opgelopen. Edson Álvarez is hierdoor een optie als centrale verdediger.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord
Bijlow; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Szymanski, Kökçü; Jahanbakhsh, Danilo, Paixão

Vermoedelijke opstelling Ajax
Rulli; Sánchez, Álvarez, Timber, Bassey; Berghuis, Klaassen, Taylor; Conceição, Brobbey, Tadic

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties