Vermoedelijke opstelling: Sinisterra start nog op de bank

Vermoedelijke opstelling: Sinisterra start nog op de bank

Het Algemeen Dagblad verwacht dat Luis Sinisterra nog niet in de basis start. De aanvaller van Feyenoord komt terug van een knieblessure en zit voor het eerst weer bij de wedstrijdselectie. Reiss Nelson krijgt daardoor weer de kans vanaf de aftrap.

De krant verwacht verder dat Marcos Senesi gaat starten centraal achterin. De Argentijn is fit en krijgt daardoor de voorkeur boven Lutsharel Geertruida. Bij Feyenoord krijgt Alireza Jahanbakhsh vermoedelijk wederom een basisplaats. Trainer Arne Slot blijft vertrouwen houden in de rechtsbuiten.

Vermoedelijke opstelling NEC
Branderhorst, Van Rooij, Guth, Marquez, Odenthal, Verdonk, Schöne, Proper, Bruijn, Tavsan, Mattson.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord
Bijlow, Pedersen, Trauner, Senesi, Malacia, Aursnes, Til, Kökcü, Jahanbakhsh, Linssen, Nelson.

Patrik Walemark heeft de hele week meegetraind. Slot gaat vandaag een keuze maken of de Zweed klaar is om direct al opgenomen te worden in de wedstrijdselectie. Walemark is fit genoeg om 45 minuten te spelen tegen NEC. De Amerikaan Cole Bassett is er nog niet bij, hij wacht nog op een werkvergunning. ''Maar Bassett is een speler die voor de lange termijn is gehaald'', vertelde Slot.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties