Vermoedelijke opstelling Oranje: Feyenoorders op de bank

Vermoedelijke opstelling Oranje: Feyenoorders op de bank

Het Nederlands elftal speelt dinsdagavond de kraker tegen Duitsland. De verwachtingen zijn dat er tijdens de oefenwedstrijd geen Feyenoorders aan de aftrap verschijnen. Mats Wieffer en Lutsharel Geertruida moeten genoegen nemen met een plek op de bank.

Van doelman Bart Verbruggen is al zeker dat hij gaat starten tegen Duitsland. Bondscoach Ronald Koeman heeft aangegeven dat Mark Flekken minuten zou maken tegen Schotland en Verbruggen zichzelf mag laten zien tegen Duitsland.

De terugkeer van Matthijs de Ligt gaat ten koste van Geertruida. Koeman bevestigde maandag op de persconferentie dat de verdediger van Bayern München minuten gaat krijgen, maar het is nog niet duidelijk in welke formatie het Nederlands elftal gaat aantreden.

Op het middenveld moet Jerdy Schouten aan de zijde van Tijjani Reijnders voor controle zorgen, Mats Wieffer valt hierdoor af. De middenvelder van Feyenoord kreeg vele kritiek na zijn optreden tegen Schotland. Koeman heeft daar extra aandacht aan besteed.

"En daar praat je natuurlijk individueel met ze over," reageerde Koeman. De bondscoach wil het echter ook niet groter maken dan het is. "De nieuwe generatie spelers is niet zo heel veel bezig met wat jullie schrijven hoor. Ze lezen veel minder dan wij vroeger."

Vermoedelijke opstelling Oranje
Verbruggen; De Ligt, Van Dijk, Ake; Dumfries, Schouten, Reijnders, Blind; Simons; Depay, Malen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties