Vermoedelijke opstelling Oranje: Feyenoorders in de basis

Vermoedelijke opstelling Oranje: Feyenoorders in de basis

Het Nederlands elftal speelt vrijdagavond de eerste oefenwedstrijd van de interlandperiode. In het stadion van de nummer vijf van de Eredivisie wordt er gespeeld tegen Schotland. De verwachting is dat Mats Wieffer en Lutsharel Geertruida aan de aftrap verschijnen.

De basisplaats van doelman Mark Flekken is door bondscoach Ronald Koeman tijdens het persmoment bevestigd. Voor de rest zijn de namen gebaseerd op de verwachtingen van de aanwezige journalisten. Oranje kampt met diverse blessuregevallen, waaronder Quilindschy Hartman. Ook Frenkie de Jong is niet inzetbaar op het middenveld

Mats Wieffer en Tijjani Reijnders vormen daardoor het blok op het middenveld. Oud-Feyenoorder Georginio Wijnaldum wordt getest als nummer tien. Koeman hoopt dat de aanvallende middenvelder weer een gouden koppel gaat vormen met Memphis Depay. De twee waren tijdens de eerste periode van Koeman bij het Nederlands Elftal niet te stoppen.

Lutsharel Geertruida vormt samen met Virgil van Dijk het centrum. Stefan de Vrij is ook teruggekeerd naar zijn club. De verdediger is geblesseerd geraakt op de training en moest daardoor het trainingskamp verlaten. Quinten Timber zit namens Feyenoord op de bank. Justin Bijlow en Calvin Stengs zijn vanwege blessures niet opgenomen in de definitieve selectie.

Vermoedelijke opstelling Oranje
Flekken; Dumfries, Geertruida, Van Dijk, Aké, Blind; Wieffer, Reijnders, Wijnaldum; Memphis, Gakpo.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties