Hartman verlaat trainingskamp en keert terug naar Feyenoord

Hartman verlaat trainingskamp en keert terug naar Feyenoord

Quilindschy Hartman heeft het trainingskamp van het Nederlands Elftal verlaten. Donderdagmiddag werd bekend dat de verdediger vrijdagavond niet in actie kon komen tegen Schotland. Nu is ook duidelijk geworden dat Hartman dinsdagavond tijdens de oefenwedstrijd tegen Duitsland geen minuten kan maken vanwege een opgelopen blessure.

Hartman kwam niet ongeschonden uit de uitwedstrijd tegen SC Heerenveen. Tijdens de trainingen bij het Nederlands Elftal werden de klachten niet minder, waardoor nu is besloten dat Hartman terugkeert naar Feyenoord. Bondscoach Ronald Koeman roept geen vervangers op.

Het is niet duidelijk waar Hartman precies last van heeft en of de verdediger ook duels van Feyenoord moet missen. De Rotterdammers hervatten de competitie op zondag 31 maart met een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. Naast Hartman is ook oud-Feyenoorder Stefan de Vrij geblesseerd geraakt.

Lees meer over
Quilindschy Hartman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties