Vermoedelijke opstelling: Gimenez twijfelgeval voor FC Volendam-thuis

Vermoedelijke opstelling: Gimenez twijfelgeval voor FC Volendam-thuis

Feyenoord is vrijdagmiddag teruggekeerd op trainingscomplex 1908. De Rotterdammers hebben niet lang de tijd om terug te blikken op de uitwedstrijd tegen Shakhtar Donetsk, want aanstaande zondag staat de thuiswedstrijd tegen FC Volendam op het programma.

Santiago Gimenez viel donderdagavond tijdens de warming-up geblesseerd uit. De Mexicaan heeft last van zijn hamstring en trainer Arne Slot wil geen risico nemen. Ook vandaag meldt Feyenoord aan het Algemeen Dagblad dat de 21-jarige spits een twijfelgeval is voor aankomend weekend.

De krant verwacht daarom dat Danilo in de punt van de aanval begint. Verder staat Javairô Dilrosun in de vermoedelijke opstelling van Feyenoord. De buitenspeler lijkt de voorkeur te krijgen boven Alireza Jahanbakhsh. Verder worden er geen wissels verwacht in de basisopstelling.

Slot is waakzaam voor FC Volendam. ''Ze hebben in de winterstop voor een andere manier van voetballen gekozen en dat is voor hen tot dusver heel succesvol geweest. Op basis van die resultaten maar ook gezien onze eigen resultaten tegen ploegen die onderin staan, is dit voor ons weer een uitdaging en een tegenstander die we zeker niet mogen onderschatten.''

Vermoedelijke opstelling Feyenoord
Wellenreuther; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Szymanski, Kökcü; Dilrosun, Danilo, Idrissi.

Vermoedelijke opstelling FC Volendam
Stankovic; Plat, Mbuyamba, Flint, Benamar, Murkin; Eiting, Sánchez, Antonucci; Van Mieghem, Veerman.

Lees meer over
Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties