Vermoedelijke opstelling: Geen wijzigingen bij Feyenoord

Vermoedelijke opstelling: Geen wijzigingen bij Feyenoord

Na de zinderende wedstrijd tegen Italiaanse grootmacht AS Roma staat er aankomende zondag een wedstrijd van een heel ander kaliber op het programma. De uitwedstrijd tegen SC Cambuur heeft echter wel één gelijkenis: uitsupporters zijn niet welkom in het Cambuur Stadion. Een aderlating voor velen die Feyenoord op de voet volgen richting de titel.

Sinds een aantal weken is het geen vraag meer of Feyenoord de titel binnen gaat slepen. Deze overtuiging houdt mogelijk verband met de stabiliteit in de opstelling van Arne Slot. De laatste maanden kun je ruim voorafgaand aan de wedstrijd al uittekenen wie het strijdtoneel mogen betreden. Voor de uitwedstrijd tegen SC Cambuur is dit niet anders, volgens het Algemeen Dagblad.

Alireza Jahanbakhsh werd vorige week tegen RKC Waalwijk buiten de ploeg gelaten wegens een lichte blessure. Donderdag was hij weer van de partij en de verwachting is dat hij zondag ook aan de aftrap zal verschijnen in Friesland. Voor Patrik Wålemark is het nog maar de vraag of hij minuten kan maken. De Zweedse dribbelaar heeft een bovenbeenblessure.

Vermoedelijke opstelling: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Szymanski, Kökçü; Jahanbakhsh, Giménez, Idrissi.

Lees meer over
Alireza Jahanbakhsh Patrik Wålemark
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties