Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot voert een wijziging door

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot voert een wijziging door

Bij Feyenoord is het vooral de vraag met welke buitenspelers Arne Slot gaat starten. De trainer van de Rotterdammers weegt elke speelronde weer af met wie hij voorin moet beginnen. De verwachting is dat Slot tijdens de uitwedstrijd tegen Vitesse gaat kiezen voor Javairô Dilrosun en Luka Ivanušec op de vleugels.

Het Algemeen Dagblad verwacht verder geen aanpassingen in de basisopstelling van Feyenoord. De Rotterdammers nemen het zondagmiddag in de GelreDome op tegen de nummer zeventien van de Eredivisie. Buitenspeler Igor Paixão begon tegen NEC nog vanaf de aftrap, maar lijkt nu genoegen te nemen met een plek op de bank. De Braziliaan speelde tegen Nijmegen zestig minuten.

Opvallend rustig bij Feyenoord
Feyenoord gaat in Arnhem voor de eerste drie punten in het nieuwe kalenderjaar. De krant meldt in een vooruitblik dat het rustig is in en rondom de Kuip qua transfernieuws. ''Bij Feyenoord viel alleen de naam Neco Williams op, een 22-jarige wisselspeler van Nottingham Forest, die eventueel de achtste volwaardige verdediger in de selectie kan worden. In en rond de Kuip is het verder opvallend rustig.''

Vermoedelijke opstelling Feyenoord
Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Stengs, Timber; Dilrosun, Gimenez, Ivanušec.

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties