Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Paixão terug in de basis

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Paixão terug in de basis

Aan Feyenoord is het donderdagavond de taak om de positiviteit rondom de club weer terug te krijgen na een paar wedstrijden van minder stralend voetbal en nederlagen tegen Atlético Madrid en PSV. FC Volendam lijkt de ideale tegenstander om te treffen wanneer je als club wil werken aan doelsaldo en vertrouwen.

Arne Slot en zijn selectie hebben de afgelopen dagen bewust afstand gehouden van de media om geen onnodige aandacht te trekken en hopelijk weer in de juiste vorm te komen. De uitschakeling in de Champions League en de Knock Out in de Eredivisie waren extra pijnlijk door de slordige tegengoals, en dat is iets waar veel op getraind zal worden. Tijdens die voorbereidingen waren Ayase Ueda, Yankuba Minteh, Quilindschy Hartman, Bart Nieuwkoop en Alireza Jahanbakhsh niet of beperkt aanwezig.

Ueda en Minteh lijken wel op tijd fit te zijn voor het treffen met FC Volendam, nadat zij last hadden van rugklachten en lichte last van de hamstring. Voor de twee verdedigers en de international van Iran komt het duel tegen de nummer zeventien uit de Eredivisie nog wel te vroeg. Daarnaast zal Slot vermoedelijk Ramiz Zerrouki weer op de bank laten plaatsnemen. Tegen de Volendammers kan namelijk de aanval gezocht worden en daar helpt een extra middenvelder niet bij.

Door de lichte blessure van Minteh is de verwachting dat de trainer van Feyenoord geen risico zal nemen en Igor Paixão zal laten starten als rechter aanvaller. De Braziliaan zal vermoedelijk de aanval gaan vormen met Santiago Gimenez en Luka Ivanušec. Calvin Stengs zal een linie naar achter gaan en het middenveld vormen met Mats Wieffer en Quinten Timber. De logische vervanger voor de geblesseerde Hartman is Marcos Lopez.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord
Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Lopez; Wieffer, Timber, Stengs; Paixão, Gimenez, Ivanušec.

Lees meer over
Igor Paixão
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties