Hartman niet inzetbaar tegen FC Volendam

Hartman niet inzetbaar tegen FC Volendam

Feyenoord moet het donderdag in de thuiswedstrijd tegen FC Volendam doen zonder Quilindschy Hartman. De linksback heeft aan zijn botsing met Jordan Teze in de wedstrijd tegen PSV van afgelopen zondag een lichte hersenschudding overgehouden.

Daarnaast kan Arne Slot nog geen beroep doen op Bart Nieuwkoop en Alireza Jahanbakhsh, die sinds respectievelijk Excelsior-uit en de interlandperiode met een blessure kampen. Feyenoord – FC Volendam begint donderdag om 21:00 uur.

Nieuwe trainer bij FC Volendam
Tegen FC Volendam hoopt Feyenoord het goede gevoel te kunnen terugwinnen en bovenal drie belangrijke punten te pakken. Bij de tegenstander debuteert donderdag Michael Dingsdag als interim-trainer, nadat onlangs de volledige technische staf inclusief hoofdtrainer Matthias Kohler opstapte.

Trainer Arne Slot over de trainerswissel: ''Een nieuwe trainer brengt vaak andere ideeën met zich mee. Daardoor zijn de individuele invulling van posities en het systeem waarin ze aantreden wellicht wat lastiger in te schatten dan normaal, maar we zullen voorbereid zijn en moeten vooral naar onszelf kijken.''

Lees meer over
Quilindschy Hartman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties