Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Minteh terug in de basis

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Minteh terug in de basis

De derde opeenvolgende topwedstrijd staat dit weekend op het programma. Na PSV en FC Twente reist Feyenoord zondag af naar Alkmaar voor de uitwedstrijd tegen AZ en hierbij zullen in ieder geval Marcos Lopez en Calvin Stengs weer terugkeren in de selectie.

Beide spelers waren tegen FC Twente afwezig omdat ze niet helemaal fit waren, maar keerden deze week weer volledig terug op het trainingsveld. De vervanger van Stengs, Thomas van den Belt, wist zijn basisdebuut niet helemaal okselfris te doorstaan en is niet fit genoeg om dit weekend mee te gaan naar Alkmaar. Daarnaast heeft Gjivai Zechiël bij de beloften een blessure opgelopen en zal hij ook niet aanwezig zijn.

Voor Arne Slot is het goed nieuws dat Stengs terugkeert in de basis, want Feyenoord kan alle creativiteit in de aanval goed gebruiken tegen AZ. De huidige nummer vier van de Eredivisie zit absoluut niet in een goede periode en wist de laatste vier wedstrijden in de competitie niet te winnen. Die creativiteit komt ook goed van pas met de terugkeer van Yankuba Minteh. De Gambiaan zat afgelopen zondag al in de wedstrijdselectie, maar lijkt dit weekend weer te kunnen rekenen op een basisplaats.

De afgelopen twee wedstrijden begon Bart Nieuwkoop als rechtsbuiten in het elftal van Slot, maar nu er weer een volwaardige vleugelaanvaller is teruggekeerd, lijkt de trainer van Feyenoord weer voor de creatieve impuls van Minteh te kiezen. Verder zullen Santiago Gimenez en Igor Paixão de aanval compleet maken. Met de terugkeer van Stengs in de basis lijkt Het Legioen verder te kunnen rekenen op de vertrouwde opstelling.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord
Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Stengs; Minteh, Gimenez, Paixão.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties