Stengs weer terug in de selectie; Van den Belt is niet fit

Stengs weer terug in de selectie; Van den Belt is niet fit

Calvin Stengs en Marcos Lopez keren komend weekend tegen AZ weer terug in de wedstrijdselectie van Feyenoord. Echter kampt Gjivai Zechiël met een langdurige knieblessure en is ook Thomas van den Belt niet helemaal fit uit de wedstrijd tegen FC Twente gekomen.

Stengs ontbrak afgelopen weekend tegen FC Twente in de selectie omdat hij te maken heeft met overbelasting. "Calvin was voor PSV al een twijfelgeval en heeft daar weer heel diep moeten gaan, daarna is niet voldoende hersteld om te kunnen spelen", verklaarde Arne Slot zondag. De aanvallende middenvelder heeft nu weer volledig meegetraind en kan speelminuten maken tegen AZ komende zondag.

Voor veel mensen minder opvallend, maar Lopez zat de vorige speelronde ook niet op de bank wegens zijn fitheid. De linksback heeft de afgelopen dagen ook gewoon meegetraind en is beschikbaar om in te vallen tegen de nummer vier van de Eredivisie. Van den Belt maakte afgelopen zondag zijn basisdebuut en wist niet echt indruk te maken toen hij op het veld stond. Na zestig minuten greep hij naar zijn bovenbeen en werd hij gewisseld. De 22-jarige middenvelder is daardoor niet inzetbaar dit weekend.

Lees meer over
Calvin Stengs Thomas van den Belt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties