Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Hancko wederom linksback

Voor Feyenoord staat er vandaag een midweeks duel op het programma. De Rotterdammers leven met de wetenschap dat het de tweede plaats zo goed als binnen heeft ontspannen toe naar het duel van donderdagavond. FC Volendam moet verslagen worden om het gat met FC Twente te vergroten. Trainer Arne Slot moet vanwege de afwezigheid van Quilindschy Hartman puzzelen in de defensie.

Hartman viel vorige week tegen FC Utrecht met een zware knieblessure uit en werd toen vervangen door Bart Nieuwkoop. De verwachtingen van het Algemeen Dagblad zijn dat de verdediger in de basis gaat beginnen. Nieuwkoop begint als rechtsback. Lutsharel Geertruida wordt de linker centrale verdediger en David Hancko de linksback. De Slowaak speelde in die rol uitstekend tegen de Domstedelingen.

Calvin Stengs wordt niet in de basis verwacht bij Feyenoord. "Hij is fit en is doorgaans uitstekend op kunstgras, maar tweemaal negentig minuten in vier dagen gaat niet lukken," bevestigt Slot. Het middenveld zal daarom weer bestaan uit Ramiz Zerrouki, Mats Wieffer en Quinten Timber. In de aanval worden geen wijzigingen verwacht bij Feyenoord.

Gimenez in de aanval
Santiago Gimenez krijgt wederom de voorkeur in de spits. Justin Bijlow, Gernot Trauner, Antoni Milambo, Gjivai Zechiёl, Alireza Jahanbakhsh en Luka Ivanusec behoren niet tot de wedstrijdselectie. Mede daarom sluiten de talenten Read en Slory vandaag aan bij de groep. Read maakte reeds zijn officiële debuut in de thuiswedstrijd tegen AS Roma. Voor Slory bestaat die mogelijkheid om vanavond, wanneer hij in Volendam speelminuten krijgt.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord
Wellenreuther; Nieuwkoop, Geertruida, Beelen, Hancko; Wieffer, Zerrouki, Timber; Minteh, Gimenez, Paixão.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties