Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Geertruida en Szymański in de basis

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Geertruida en Szymański in de basis

Het is alweer twaalf dagen terug dat Feyenoord de laatste competitiewedstrijd speelde. De Rotterdammers hervatten de competitie zondag met een uitwedstrijd tegen NEC Trainer Arne Slot kan beschikken over een nagenoeg fitte selectie.

Quilindschy Hartman ontbreekt in de wedstrijdselectie en achter de naam van Patrik Wålemark staat nog een vraagteken. Verder is Lutsharel Geertruida weer hersteld van de ziekte van Pfeiffer. De aanvallende middenvelder Sebastian Szymański is fit genoeg om te starten. Beiden worden dan ook weer in de basis verwacht.

NEC moet het voorlopig doen zonder Joris Kramer, Jordy Bruijn en Mathias de Wolf. Oussama Tannane was de afgelopen periode niet inzetbaar, maar tegen Feyenoord keert de aanvallende middenvelder weer terug in de basis. Verder is Ilias Bronkhorst nog altijd afwezig en kampt oud-Feyenoorder Philippe Sandler met een blessure aan zijn hamstring.

Vermoedelijke opstellingen
Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, López; Timber, Szymański, Kökcü; Dilrosun, Danilo, Idrissi.
NEC: Cillessen; Van Rooij, Márquez, Verdonk, El Karouani; Schöne, Proper, Tannane; Tavsan, Dimata, Mattsson.

Lees meer over
Lutsharel Geertruida Sebastian Szymanski
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties