Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Dilrosun naar de bank

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Dilrosun naar de bank

Feyenoord neemt het morgen in een uitverkochte Kuip op tegen Shakhtar Donetsk. De Rotterdammers kunnen beschikken over een nagenoeg fitte selectie. Alireza Jahanbakhsh was een twijfelgeval voor de return in de achtste finale van de Europa League, maar hij stond woensdagmiddag gewoon op het trainingsveld.

Slot moet het doen zonder de langer geblesseerde Patrik Wålemark, Quinten Timber en Justin Bijlow. Al is de Zweed weer op de weg terug bij Feyenoord. Het Algemeen Dagblad maakte melding dat Wålemark spoedig weer onderdeel kan uitmaken van de wedstrijdselectie. Bijlow keert na de interlandperiode weer terug bij Feyenoord.

Voor de wedstrijd tegen Shakhtar Donetsk moet Javairô Dilrosun weer op de bank plaatsnemen. De aanvaller maakte tegen FC Volendam geen goede indruk en werd in de rust gewisseld. Ook Danilo kon geen vuist maken op de nummer tien positie. Sebastian Szymański mag daardoor weer in de basis beginnen van Slot.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord
Wellenreuther; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Szymański, Kökcü; Jahanbakhsh, Gimenez, Idrissi.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties