Vermoedelijke opstelling: Fer, Jahanbakhsh, Linssen

Vermoedelijke opstelling: Fer, Jahanbakhsh, Linssen

Morgenavond komt FC Drita op bezoek in De Kuip. Feyenoord zal dan anders voor de dag moeten komen dan het in de heenwedstrijd deed. De Rotterdammers domineerden in balbezit, maar wisten vrijwel geen kansen te creëren.

Alireza Jahanbakhsh zit morgenavond bij de wedstrijdselectie, zo maakte trainer Arne Slot vandaag bekend op de persconferentie. Of de Iraniër ook meteen in de basis begint, liet de trainer nog in het midden. ''Daar is nog geen knoop over doorgehakt. Hij heeft de training van gisteren in ieder geval afgemaakt. Bryan Linssen deed dat niet. Na de training van vandaag zullen we zien hoe we ervoor staan. De verwachting is nu dat zij beiden kunnen beginnen, dus dan is het aan mij om de knoop door te hakken. Ik heb wel wat in mijn hoofd, maar we zullen moeten kijken wat fysiek gezien mogelijk is.''

Gernot Trauner, die deze week zijn handtekening zette onder een contract tot medio 2025, zal morgen niet bij de wedstrijdselectie zitten. De Oostenrijker is nog niet speelgerechtigd. Dat betekent dat Leroy Fer, die afgelopen zondag rust kreeg in de oefenwedstrijd tegen PAOK, waarschijnlijk weer in het hart van de defensie staat.

Omdat de rechterkant van Feyenoord in Kosovo allesbehalve functioneerde, is de kans groot dat Jahanbakhsh morgen inderdaad in de basis begint. Dat betekent dat Bryan Linssen waarschijnlijk verhuist naar de spitspositie. Het middenveld lijkt morgenavond ongewijzigd te blijven.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord:

Bijlow; Pedersen, Fer, Senesi, Malacia; Til, Toornstra, Kökcü; Jahanbakhsh, Linssen, Sinisterra

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties