Vermoedelijke opstelling: Bijlow, Aursnes en Toornstra

Vermoedelijke opstelling: Bijlow, Aursnes en Toornstra

Feyenoord hervat zondagmiddag de competitie met een thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. De kans is groot dat Justin Bijlow de wedstrijd van zondag gewoon haalt, al moet hij morgen nog wel de laatste tests doorstaan.

De keeper miste de interland tegen Noorwegen omdat hij 'niet helemaal fit was'. Slot gaf op de persconferentie van vandaag aan te verwachten dat Bijlow kan starten. Ook Marcus Pedersen lijkt gewoon in de basis te staan. De Noor kampte vóór de interlandbreak met wat vermoeidheidsklachten, maar speelde de afgelopen week alweer twee interlands voor Noorwegen.

Ook Fredrik Aursnes lijkt zich wederom op te kunnen gaan maken voor een basisplaats. De Noor miste dit seizoen nog geen competitieduel en maakt de laatste wedstrijden gebruik van de mindere vorm van Alireza Jahanbakhsh. De Iraniër moet de laatste weken genoegen nemen met een plek op de bank en wordt op de rechtsbuitenpositie vervangen door aanvoerder Jens Toornstra. De formatie waarin Feyenoord speelt met beide middenvelders op het veld is overigens succesvol gebleken. Er werd met deze opstelling van zowel Union Berlin (1-2) als AZ (1-0) gewonnen. Mister 92, Cyriel Dessers, lijkt ook zondag weer op de bank te beginnen.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord:
Bijlow; Pedersen, Trauner, Senesi, Malacia; Aursnes, Til, Kökcü; Toornstra, Linssen, Sinisterra

Tevreden met deze opstelling?
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties