Vermeer meldt zich op trainingscomplex 1908

Vermeer meldt zich op trainingscomplex 1908

Kenneth Vermeer heeft zich gemeld op het trainingscomplex van Feyenoord, zo is te zien op het account FeyenoordTraining.nl op Twitter. De 36-jarige doelman houdt net als Nick Marsman zijn conditie op peil bij de Rotterdammers. Vermeer staat onder contract bij FC Cincinnati in Amerika, maar die verbintenis loopt over ruim twee weken af.

De oud-Feyenoorder zou theoretisch gezien op 1 januari dus transfervrij kunnen worden vastgelegd, al lijkt de kans klein dat de Rotterdammers dat daadwerkelijk gaan doen. Met Justin Bijlow, Ofir Marciano en Timon Wellenreuther heeft Feyenoord immers al drie keepers onder contract staan.

Vermeer kwam in de zomer van 2014 voor ruim één miljoen euro over van Ajax. De vijfvoudig international van Oranje speelde ruim 130 wedstrijden voor Feyenoord alvorens hij in januari 2020 naar LAFC vertrok in Amerika.

Na iets meer dan een jaar in Los Angeles tekende hij bij het Cincinnati van toenmalig trainer Jaap Stam. Vermeer verdween dit seizoen, mede door een borstblessure, uit beeld bij die ploeg en deed slechts één wedstrijd mee. Dat was op 12 mei in het bekertoernooi tegen New England Revolution.

Feyenoord moet Vermeer op 1 januari transfervrij vastleggen

Lees meer over
Kenneth Vermeer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties