Feyenoord hervat training met Nick Marsman

Feyenoord is vandaag weer begonnen met trainen. De Rotterdammers spelen aanstaande zaterdag de eerste oefenwedstrijd tijdens de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. RTV Rijnmond meldt dat ook Nick Marsman zich heeft gemeld op het trainingsveld om zijn conditie op peil te houden.

Marsman staat tot medio 2023 onder contract bij Inter Miami CF. De Amerikaanse club start in februari aan het nieuwe seizoen. De komende periode werkt de 32-jarige keeper individueel om fit aan te kunnen sluiten bij de eerste training van eigenaar David Beckham. Marsman speelde twee seizoenen in het shirt van Feyenoord.

Jeugdspelers sluiten aan
Naast Marsman verschenen er 24 veldspelers op trainingscomplex 1908. Trainer Arne Slot heeft ook vijf jeugdspelers de kans gegeven om zich te bewijzen. Jaden Slory, Antoni Milambo, Nesto Groen, Karim Dermane en Milan Hokke sloten maandagochtend aan.

Feyenoord speelt zaterdag tegen KV Oostende. Voor het duel zijn geen kaarten meer te koop. De selectie vertrekt volgende week maandag 12 december naar Lagos. Feyenoord gaat zich in Portugal voorbereiden voor de eerste competitiewedstrijd van 2023 tegen FC Utrecht.

Lees meer over
Nick Marsman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties