''Verdedigend gezien was Senesi de beste Feyenoorder''

''Verdedigend gezien was Senesi de beste Feyenoorder''

Na afloop van de gewonnen wedstrijd van Feyenoord tegen SC Cambuur ging het vooral over de prachtige doelpunten van Luis Sinisterra en Alireza Jahanbakhsh. Verdediger Marcos Senesi mag daarbij niet vergeten worden. De Argentijn speelde een uitstekende wedstrijd in De Kuip.

''Senesi heeft heel veel kritiek kregen, maar de laatste weken speelt hij goed met veel intercepties. Vorige week in Waalwijk was hij ook geweldig. Verdedigend gezien was Senesi gisteren de beste Feyenoorder'', vertelt Sinclair Bischop in de podcast van RTV Rijnmond. ''Hij lijkt steeds meer op de Senesi van voor zijn dip.''

Gernot Trauner ging bij het tegendoelpunt in de fout, zo zag ook Dennis van Eersel. "Het was een combinatie van een inschattingsfout en de wind bij Trauner. De bal stuitert ineens verder door. Het enige is wel dat de aanvaller van Cambuur daar wel al op rekende. Hij heeft een geweldig seizoen, dit was zo'n beetje zijn eerste fout."

Fredrik Aursnes is er aankomend weekend tegen AZ niet bij. De verwachtingen zijn dat Jorrit Hendrix zijn vervanger gaat worden in de basis. ''Hij is gehaald voor dit soort situaties, dus het lijkt me gek als daar iemand anders komt te staan'', aldus Van Eersel.

Lees meer over
Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties