Vejinovic keert als jeugdtrainer terug bij Feyenoord

Vejinovic keert als jeugdtrainer terug bij Feyenoord

Marko Vejinovic keert terug bij Feyenoord. De 34-jarige middenvelder zet per direct een punt achter zijn voetballoopbaan en gaat aan de slag als trainer binnen de Feyenoord Academy. Hij wordt assistent-trainer van Feyenoord Onder 16.

Het nieuws is bevestigd door zowel Feyenoord als Heracles Almelo, de club waar hij nog actief was als speler. Daarmee zet hij dus een punt achter zijn loopbaan, waarin hij ook drie seizoenen bij Feyenoord onder contract stond. In die periode kwam Vejinovic tot 31 duels, 1 goal en 2 assists in het rood-wit.

Reactie Vejinovic
Vejinovic heeft op de clubwebsite van Heracles Almelo gereageerd op zijn afscheid. ''Met een zwaar maar dankbaar hart neem ik afscheid van mijn carrière als profvoetballer. Jarenlang heb ik met passie, inzet en trots op het veld gestaan. Voetbal is en blijft mijn grote liefde, en hoewel mijn tijd als speler nu ten einde komt, markeert dit ook een nieuw begin. Met veel enthousiasme begin ik mijn trainerscarrière bij Feyenoord. Ik ben vastberaden om mijn ervaring, tactisch inzicht en liefde voor het spel over te brengen aan de volgende generatie voetballers.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties