Vanmiddag persconferentie Slot voor duel tegen Heracles Almelo

Vanmiddag persconferentie Slot voor duel tegen Heracles Almelo

Feyenoord is donderdag begonnen met de voorbereiding op de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. De selectie genoot van een aantal welverdiende vrije dagen in aanloop naar het duel tegen de nummer veertien van de Eredivisie. Vrijdagmiddag blikt Slot, de trainer, vooruit op de wedstrijd van zondagavond in De Kuip.

Slot gaat ongetwijfeld een update geven over de diverse blessuregevallen bij Feyenoord. Thomas van den Belt trainde deze week weer mee met de groep en heeft daarmee de volgende stap gezet in zijn revalidatie. De middenvelder heeft een spierblessure opgelopen en moest daardoor enkele weken aan de kant staan. Ondřej Lingr, die tegen PSV ontbrak vanwege griep, was er ook weer bij.

Daarnaast was Jaden Slory ook weer te zien op het trainingsveld van Feyenoord. De talentvolle buitenspeler heeft recent zijn contract verlengd en zat tijdens de halve finale van de TOTO KNVB Beker tegen FC Groningen voor het eerst in de wedstrijdselectie. De persconferentie van Slot begint om 14:30 uur en is live te bekijken op Feyenoord ONE.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties