Vanavond loting tweede ronde TOTO KNVB Beker

Vanavond loting tweede ronde TOTO KNVB Beker

Voor Feyenoord stond niet alleen de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk op het programma. Ook de loting voor de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker vindt zaterdagavond plaats. De Rotterdammers weten na elf uur wie de eerste tegenstander gaat worden in het bekertoernooi.

Feyenoord kreeg vrijstelling van de eerste ronde, die afgelopen week werd afgewerkt, omdat het zich had geplaatst voor Europees voetbal. Ook PSV, FC Twente, Ajax en AZ kwamen niet in actie en stromen tijdens de tweede ronde in. In totaal zitten 33 clubs in de koker, waarvan Excelsior Maassluis en FC Volendam het nog tegen elkaar moeten opnemen. Het inhaalduel zal worden gespeeld op 16 november.

De eerste ronde heeft al direct voor een aantal verrassende uitslagen gezorgd. HHC Hardenberg was te sterk voor Eredivisie-club Heracles Almelo. Amateurclub Quick Boys wist NAC Breda uit te schakelen. Zaterdagavond is de loting vanaf 23:10 uur live te volgen op ESPN in het praatprogramma De Eretribune. Daarnaast is de uitkomst van de loting direct te bekijken op FR12.nl.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties