Zaterdag loting bekertoernooi: dit zijn de mogelijke tegenstanders

Zaterdag loting bekertoernooi: dit zijn de mogelijke tegenstanders

De eerste speelronde van de TOTO KNVB Beker zit er op. Donderdagavond stonden er nog vier duels op het programma. Feyenoord stroomt in de tweede ronde van het bekertoernooi in en weet zaterdagavond wie de tegenstander gaat worden. De Rotterdammers kwamen de afgelopen dagen niet in actie omdat clubs die actief zijn in Europa vrijstelling hebben gekregen van de eerste speelronde.

De afgelopen dagen hebben onderstaande ploegen zich al weten te plaatsen. Naast Feyenoord stromen ook Ajax, AZ, PSV en FC Twente in. De loting voor de tweede ronde van de KNVB-beker is zaterdagavond rond de klok van 23.00 uur in de studio van ESPN. De wedstrijden in de tweede ronde worden gespeeld op 19, 20 en 21 december 2023. Het schema wordt volgende week definitief bekendgemaakt door de voetbalbond. Degene die het toernooi uiteindelijk weet te winnen, verdient een ticket voor de groepsfase van de Europa League.

Mogelijke tegenstanders
FC Twente
Ajax
PSV
AZ
De Graafschap
De Treffers
FC Dordrecht
Vitesse
ADO Den Haag
Almere City
Go Ahead Eagles
GVVV
Heerenveen
Quick Boys
Spakenburg
FC Utrecht
HHC
FC Groningen
Sparta Rotterdam
DEM
Fortuna Sittard
Hercules
AFC
RKAV Volendam
Katwijk
Excelsior
SC Cambuur
FC Eindhoven
Willem II
NEC
Excelsior Maassluis / FC Volendam

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties