Van Persie grapt: ''Ten Hag wil Feyenoord ontlopen''

Van Persie grapt: ''Ten Hag wil Feyenoord ontlopen''

Robin van Persie was de afgelopen dagen aanwezig als analist rondom de wedstrijd van Manchester United tegen FC Barcelona. De jeugdtrainer van Feyenoord bezocht de afgelopen dagen de training van de Engelse topclub en kwam daar onder andere oud-Feyenoorder Tyrell Malacia tegen.

Na afloop van de gewonnen wedstrijd van Manchester United tegen FC Barcelona kreeg Erik ten Hag de vraag welke club hij hoopt te loten in de volgende ronde van de Europa League. De trainer houdt zich nog op de vlakte: ''Het maakt mij niet uit wie we loten. Ik focus me op Newcastle United, dat is het enige wat nu telt. Wie we loten maakt niet uit. Als je de de Europa League wil winnen moet je iedereen verslaan.''

''We zijn goed voorbereid en we geloven dat we de Europa League kunnen winnen.'' Robin van Persie haakt in: ''Ik denk dat Erik tegen iedereen wil loten, behalve één team. Welk team dat is? Feyenoord!'' Ten Hag grapt: ''Als dat zo is, dan klop ik bij jou aan voor informatie.'' Van Persie sluit af door te zeggen dat hij hoopt dat Manchester United en Feyenoord aan elkaar gekoppeld worden tijdens de achtste finale van de Europa League.

Lees meer over
Robin van Persie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties