Van Hanegem: "Trauner vervangen is gewoon ontzettend moeilijk"

Van Hanegem: "Trauner vervangen is gewoon ontzettend moeilijk"

Willem van Hanegem blikte in zijn column in het Algemeen Dagblad terug op de eerste Eredivisie-speelronde van 2023. Daarin kwam ook Feyenoord kort aan bod, dat teleurstellend met 1-1 gelijkspeelde tegen FC Utrecht. Een flinke troost was dat - op FC Twente na - alle concurrenten ook punten verspeelden en Feyenoord dus bovenaan bleef staan.

"Feyenoord, Ajax, AZ en PSV hebben wekenlang de tijd gehad om zich voor te bereiden op de eerste wedstrijd van 2023 en dan viel het allemaal behoorlijk tegen", begon Van Hanegem. "Het blijft lastig hoor, de eerste wedstrijd van het seizoen én de eerste wedstrijd na de winterstop. Het is moeilijk uit te leggen waarom, maar als speler hik je er gewoon tegenaan."

In het geval van Feyenoord wees het clubicoon vooral op het gemis van één speler. "Feyenoord had kunnen winnen in Utrecht, al volgde de beste fase van de club pas in het laatste deel van de wedstrijd. Gernot Trauner vervangen is gewoon ontzettend moeilijk, dat is duidelijk", zei hij over de langdurig geblesseerde verdediger.

Ramiz Zerrouki
Tot slot ging het bij Feyenoord deze week veel over de mogelijke komst van Ramiz Zerrouki. Van Hanegem sprak zich al eerder uit over die interesse en herhaalde zijn standpunt. "Ramiz Zerrouki halen? Leuke speler, maar voor zoveel geld zou ik het niet doen. Dan maar in de zomer en goedkoper", besloot hij.

Lees meer over
Willem van Hanegem
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties