Van Hanegem over Van Gaal: ''Bemoei je gewoon met of het gras goed is''

Van Hanegem over Van Gaal: ''Bemoei je gewoon met of het gras goed is''

Bondscoach Louis van Gaal heeft zich in laatdunkende termen uitgelaten over De Kuip. Willem van Hanegem begrijpt niet waar Van Gaal zich mee bemoeit en vindt de kritiek zwaar overtrokken.

"Dan gaat-ie zich overal mee bemoeien, weet je niet? Dat heb je met mensen die opeens denken dat ze ik-weet-niet-wie zijn en dan gaan dat soort mensen zich overal mee bemoeien. Bemoei je gewoon met of het gras goed is. Dat het gras goed is, is het meest belangrijke", aldus De Kromme voor de camera van Vandaag Inside.

Waarom was er opeens die plotse aanval op het stadion? "Omdat het niet zo liep als dat-ie dacht dat de wedstrijd zou lopen en daar heeft-ie dan een beetje de pee in. Nou, dat mag, maar dat heeft niks te maken met De Kuip, De Kuip is gewoon het mooiste voetbalstadion dat er is."

De faciliteiten achter de schermen lieten echter te wensen over volgens de bondscoach. "Hij heeft misschien drie bussen supporters bij zich die hij er allemaal in wil proppen, maar er mogen alleen maar spelers in, de trainer en de rest, maar niet honderden mensen. Ik ben er ook weleens in geweest, en niet eens zo lang geleden, en er is ruimte zat, dus ik begrijp niet wat-ie bedoelde. Ja, als je in het toilet gaat zitten met een heleboel mensen, dan red je het niet."

Lees meer over
De Kuip Willem van Hanegem
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties