Van Hanegem: ''Dan heb je ook niet wekenlang dat gezanik''

Van Hanegem: ''Dan heb je ook niet wekenlang dat gezanik''

De winterstop valt dit jaar erg vroeg en duurt vanwege het WK heel lang. Feyenoord zal dus nog minstens bijna twee maanden koploper blijven van de Eredivisie. Het zegt natuurlijk nog helemaal niks, maar Willem van Hanegem ziet toch wel een groot voordeel in de huidige koppositie.

"Ik vond dat altijd heel belangrijk. Als we 's winters niet speelden, je hebt vier weken niets te doen en je staat bovenaan, dan is dat toch lekker? Een heerlijk gevoel in plaats van op de tweede, derde of vierde plaats staan. Het is altijd een lekker gevoel als je gespeeld had en bovenaan stond. Dan heb je ook niet wekenlang dat gezanik van de mensen.", aldus De Kromme in de podcast van het Algemeen dagblad. De oer-Feyenoorder geeft ook nog aan dat hij niet van blijdschap uit zijn stoel is gesprongen voor de koppositie. "Nee, nee, zo gek ben ik nou ook weer niet. Het is genieten voor de mensen die het voor elkaar gebokst hebben."

In de verdere podcast wordt vooral vooruitgeblikt op het WK en worden topspelers uit het mondiale voetbal besproken. Ook Sebastian Szymanski komt nog heel even langs tijdens de gesprekken over voetballers. "Nu heb ik daar nog niks mee. Hij heeft een mooie goal gemaakt, hij er een paar gemaakt. Tegen Go Ahead was die hele mooie, maar af en toe zie ik hem spelen en denk ik 'nou...'." Van Hanegem gaat wel speciaal letten op de Pool tijdens het aankomende WK.

Lees meer over
Willem van Hanegem
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties