Van Hanegem: ''Als koploper binnenwandelen in Zeist, dat is toch lekker hoor''

Van Hanegem: ''Als koploper binnenwandelen in Zeist, dat is toch lekker hoor''

Het was nog even spannend of Justin Bijlow wel tot de definitieve selectie van Oranje zou behoren, maar nu lijkt het er zelfs op dat de Feyenoorder de eerste keeper gaat worden van het nationale elftal. Willem van Hanegem is daar zeer over te spreken, net als over de koppositie van de Rotterdammers.

"Natuurlijk zou elke Feyenoorder vooraf hebben getekend voor het feit dat de club bovenaan zou staan op het moment dat de competitie stilvalt voor het WK. En dat ook nog eens gecombineerd met overwinteren in de Europa League. Tegen Excelsior was het gelukkig een stuk beter dan tegen Cambuur, dat was heel matig", aldus De Kromme in zijn column in het Algemeen Dagblad. "Feyenoord is nog wisselvallig als je kijkt naar het niveau van de wedstrijden. Dat betekent dat het alleen maar beter kan en dat lijkt mij goed nieuws. In januari en begin februari staan er meteen zware wedstrijden op het programma en dan kan de ploeg aantonen of ze echt gaat meedoen of niet. En eerlijk is eerlijk: als je Ajax en PSV nu ziet, val je ook niet achterover van de klasse toch?"

Dan is er dus ook nog de positie onder de lat bij Oranje. De ene na de andere keeper werd geopperd als eerste keeper, maar viel net zo snel weer af. Voor je het wist was je opeens niet meer in beeld. "Dat is Justin Bijlow gelukkig weer wel. En terecht. Door al het gegoochel met de keepers zijn ze allemaal een beetje van slag heb ik het idee, maar Bijlow dus niet. Die is juist in vorm, met afstand onze beste keeper als je het mij vraagt. Als koploper maandag binnenwandelen in Zeist, dat is toch lekker hoor."

Lees meer over
Justin Bijlow Willem van Hanegem
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties