Van der Laan: ''De tijd van Bijlow komt nog wel''

Van der Laan: ''De tijd van Bijlow komt nog wel''

Ook bij Rijnmond wordt teruggeblikt op de start van het WK en dus komt ook de openingswedstrijd van Oranje ter sprake. Analist Harry van der Laan heeft niet genoten van de wedstrijd. Uiteraard kwam ook het passeren van Justin Bijlow in het doel van Oranje ter sprake. De doelman van Feyenoord moest het afleggen tegen Andries Noppert

"Hij moet bukken bij de lat, da's toch wel een voordeel. Hij stond naast Bijlow en dat scheelt gewoon twintig centimeter. Dat is nogal wat voor een keeper", aldus Van der Laan. "Van Gaal heeft gekozen voor Noppert en is dus niet helemaal zeker over Bijlow. Daar kan ik me iets bij voorstellen omdat Bijlow ook een hele zwakke periode achter de rug heeft."

"Hij heeft zich de laatste twee maanden pas hersteld en dat ziet er hartstikke goed uit voor Feyenoord voor de tweede helft van het seizoen, maar het kwam voor hem net even te laat. Z'n wederopstanding noem ik het maar even. De tijd van Bijlow komt nog wel, maar hij heeft natuurlijk wel een serieuze concurrent gekregen in Noppert."

Lees meer over
Justin Bijlow WK Qatar 2022
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties