Van den Kerkhof fluit aankomend weekend Feyenoord - RKC Waalwijk

Van den Kerkhof fluit aankomend weekend Feyenoord - RKC Waalwijk

Het duel tussen Feyenoord en RKC Waalwijk staat onder leiding van Martin van den Kerkhof. De 40-jarige scheidsrechter fluit zondagmiddag om 16:45 uur voor de aftrap in De Kuip. Van den Kerkhof floot dit seizoen eerder al een keer een duel van Feyenoord, dat was de gewonnen thuiswedstrijd tegen FC Volendam.

Van den Kerkhof wordt bijgestaan door assistent-scheidsrechters Richard Brondijk en Joris Westhof. De vierde official van aankomend weekend is Alex Bos. Vanuit het ARAG Replay Center in Zeist is Rob Dieperink de VAR, geassisteerd door Cristian Dobre.

Dit seizoen floot Van den Kerkhof zestien wedstrijden. Negen daarvan waren in de Eredivisie, één in de TOTO KNVB Beker en zes in de Keuken Kampioen Divisie. De geboren Breukelaar gaf daarin 43 gele kaarten en stuurde drie spelers met een rode kaart van het veld. Voor de thuiswedstrijd tegen AS Roma is de scheidsrechter nog niet bekendgemaakt door de UEFA.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties