'Van den Belt persoonlijk rond met Feyenoord; clubs praten verder'

'Van den Belt persoonlijk rond met Feyenoord; clubs praten verder'

Thomas van den Belt heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Feyenoord, zo weet 1908.nl te melden. PEC Zwolle en de Rotterdammers hebben vandaag meerdere meetings op het programma staan om een definitieve transfer te bespreken.

Van den Belt heeft bij PEC Zwolle een contract tot medio 2025. De 21-jarige middenvelder moet iets meer dan één miljoen euro kosten. ''Het wordt een spannende dag'', liet de hoofdrolspeler zelf gisterenavond al weten. Van den Belt hoopt dat de clubs vandaag een akkoord bereiken.

''Ik denk uiteindelijk dat alles een prijs heeft”, vertelt de middenvelder in het Algemeen Dagblad. ''Maar hoe het er precies voorstaat durf ik niet te zeggen, dat heb ik aan anderen overgelaten. Het is uiteindelijk aan de clubs.''

Bij Feyenoord verwachten ze vandaag een opening te vinden. PEC Zwolle heeft financieel forse verliezen geleden sinds de degradatie en kan het geld van de Rotterdammers goed gebruiken. Van den Belt zal elke keuze van PEC Zwolle respecteren. ''Ik ga niet muiten, dat is het mij niet waard. PEC heeft veel voor mij betekend en we zijn hier ook met iets moois bezig.''

Lees meer over
Thomas van den Belt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties