Derksen tipt Feyenoord: ''Ze moeten het echt doordrukken''

Derksen tipt Feyenoord: ''Ze moeten het echt doordrukken''

Thomas van den Belt heeft zijn zinnen gezet op een transfer van PEC Zwolle naar in ieder geval onder andere Feyenoord. Trainer Arne Slot ziet het heel erg in de middenvelder zitten, maar ook Johan Derksen zou het toejuichen als Van den Belt de overstap naar de Rotterdammers zou maken.

"Ik kijk altijd die wedstrijden in de Eerste Divisie en ik verbaas me erover dat er nog geen club was gekomen voor die Van den Belt van PEC Zwolle. Dat is een waanzinnig goede middenvelder. Feyenoord is nu met hem bezig, maar dat komt omdat die trainer in Zwolle woont", aldus Derksen in Vandaag Inside. "Ajax, PSV en AZ zitten echt te slapen, want het is een groot talent."

De geruchten gaan dat PEC Zwolle in de zomer minder geld voor Van den Belt kan vragen. "Als ze 'm nu verkopen kunnen ze meer krijgen, dus als ze slim zijn doen ze het nu. PEC zal het geld ook goed kunnen gebruiken. Het is echt een groot talent. Onbegrijpelijk dat die topclubs altijd in Zuid-Amerika scouten en in Zwolle komen ze blijkbaar niet", zo vervolgt De Snor, die Feyenoord nog een laatste advies geeft. "Ze moeten het echt doordrukken, dat zou voor die trainer heel slim zijn."

Feyenoord moet doorpakken en Van den Belt contracteren
Lees meer over
Thomas van den Belt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties