'Van den Belt kan Feyenoord op huurbasis verlaten' (update)

'Van den Belt kan Feyenoord op huurbasis verlaten' (update)

Thomas van den Belt staat in de belangstelling van Excelsior. De middenvelder van Feyenoord kan De Kuip de komende maanden op huurbasis verlaten, zo meldt 1908.nl zondagavond.

Excelsior heeft Feyenoord formeel op de hoogte gebracht van de concrete interesse. Het is bekend dat de stadionclub open staat voor een tijdelijk vertrek van Van den Belt. Naast Excelsior azen meerdere clubs uit de Eredivisie op zijn tijdelijke komst.

Van den Belt heeft bij Feyenoord geen basisplek weten af te dwingen. Hij kwam dit seizoen tot vijf optredens als invaller, en dat was goed voor 72 minuten. Van den Belt kwam afgelopen zomer voor een bedrag van 850.000 euro van PEC Zwolle en tekende een contract tot 2027 in De Kuip.

Vitesse ook geïnteresseerd in Van den Belt (update)
Thomas van den Belt heeft er een optie bij voor de komende zes maanden. De middenvelder van Feyenoord kan op huurbasis de overstap maken naar Vitesse. De Arnhemmers willen de degradatie ontlopen en hopen daarbij op de hulp van Van den Belt.

Lees meer over
Thomas van den Belt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties