Van Bronckhorst schakelt Nieuwkoop uit in voorronde Champions League

Giovanni van Bronckhorst heeft uitstekende zaken gedaan met Rangers FC in de play-offs voor de Champions League. De Feyenoorder bereikte de volgende ronde door het Union St. Gillis van Bart Nieuwkoop uit te schakelen.

De overwinning van Rangers FC is spectaculair te noemen. In België werden de Schotten namelijk met 2-0 van de mat geveegd en leek de thuiswedstrijd op Ibrox Stadium een kansloze missie te worden voor Van Bronckhorst.

De wedstrijd werd uiteindelijk met 3-0 gewonnen in het voordeel van Rangers FC. James Henry scoorde vlak voor rust. Antonio-Mirko was in de tweede helft trefzeker en Malik Leon liet tien minuten voor tijd het stadion ontploffen.

Bart Nieuwkoop werd in de tweede helft gewisseld voor Guillaume François. De verdediger moet zich nu opmaken voor de Europa League. Rangers FC treft PSV in de play-off ronde van de Champions League.