Update | 'Huurtransfer Diallo naar Birmingham City ketst af'

Update | 'Huurtransfer Diallo naar Birmingham City ketst af'

Amad Diallo heeft vorige week te horen gekregen dat hij Manchester United mag verlaten op huurbasis. Trainer Ralf Rangnick heeft uiteindelijk toch besloten dat de talentvolle aanvaller elders ervaring mag opdoen.

Volgens Fabrizio Romano gaat Birmingham City zo goed als zeker zijn nieuwe club worden. Feyenoord lijkt niet meer geïnteresseerd in een verhuurperiode. De Rotterdammers waren afgelopen zomer dichtbij een tijdelijke komst, maar vanwege een blessure ging de deal niet door.

Arne Slot heeft een maand geleden al aangegeven dat de komst van Diallo niet meer concreet is. De trainer was niet op de hoogte van de huidige situatie: ''Oh, dat wist ik niet eens. Dat zegt dan misschien iets over hoe ik daar mee bezig ben. Dus dat zegt misschien ook iets over onze interesse in hem. Op dit moment, moet ik er dan achteraan zeggen.''

Update 11:14 | De deal tussen Manchester United en Birmingham City voor de verhuur van Diallo gaat zeer waarschijnlijk afketsen. Dat meldt Fabrizio Romano. De Ivoriaan gaat deze winter 100% zeker verhuurd worden. Diallo wil het liefst binnen de Premier League of Championship een huurtransfer maken. De aanvaller zou al vier aanbiedingen ontvangen hebben.

Lees meer over
Amad Diallo
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties