Update | 'Feyenoord vindt Quagliata na navraag te duur'

Update | 'Feyenoord vindt Quagliata na navraag te duur'

Feyenoord overweegt zich te versterken met Giacomo Quagliata. De 22-jarige linksback van Heracles Almelo zou bijna twee miljoen euro moeten kosten, een bedrag dat Feyenoord na het vertrek van de laatst overgebleven linksback Tyrell Malacia bereid is te betalen. De club wil hem een driejarig contract aanbieden.

Dat alles meldt de doorgaans betrouwbare Italiaanse journalist Gianluca di Marzio, die spreekt van 'sterke interesse'. Hij weet daarbij te vertellen dat Quagliata gevleid is door de belangstelling van Feyenoord, maar tegelijkertijd altijd de wens heeft gekoesterd om na zijn avontuur in Almelo terug te keren in zijn thuisland Italië. Ook dat is een optie: Cagliari en Cremonese hopen eveneens op zijn handtekening.

Quagliata werd in januari 2020 door Heracles opgepikt bij FC Pro Vercelli. In Almelo was hij voornamelijk basisspeler en liet hij afgelopen seizoen ondanks de degradatie van de club een positieve indruk achter. In 29 wedstrijden was hij daarnaast goed voor één goal en drie assists. De jeugdinternational van Italië heeft bij de Keuken Kampioen Divisie-club nog een contract tot medio 2023.

UPDATE | Quagliata vooralsnog te duur
Ook 1908.nl kon bevestigen dat Feyenoord geïnformeerd heeft naar Quagliata. Daar bleek echter uit dat vraagprijs voor de linksback - volgens Di Marzio dus rond de twee miljoen euro - meer is dan de club voor hem wil betalen.

Lees meer over
Feyenoord Transfermarkt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties