Update | 'El Bouchataoui op huurbasis naar RKC'

Update | 'El Bouchataoui op huurbasis naar RKC'

Achraf el Bouchataoui mag vertrekken bij Feyenoord. Dat schrijft Feyenoord-watcher Sinclair Bischop namens RTV Rijnmond. De 21-jarige middenvelder was er vorige week al niet bij tegen FC Luzern en bleef tegen Atlético Madrid negentig minuten op de bank. Vandaag trainde hij al niet meer mee met de ploeg.

Aan het begin van de voorbereiding kreeg El Bouchataoui nog kansen van Arne Slot, maar hij zag zijn rol richting de seizoensstart steeds kleiner worden. Met de komst van Fredrik Aursnes is er bovendien opnieuw een concurrent voor zijn positie gehaald.

El Bouchataoui doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord en zat al enkele seizoenen dicht tegen het eerste elftal aan, maar kon de laatste stap nooit zetten. In totaal kwam hij tot vier invalbeurten voor de hoofdmacht en speelde hij in de laatste Eredivisiewedstrijd van het vorige seizoen (tegen RKC, 3-0) voor het eerst negentig minuten mee. Begin 2020 speelde hij ook nog kort op huurbasis voor FC Dordrecht. Daar kwam hij tot acht officiële wedstrijden voor de competitie door corona stil kwam te liggen.

Update | El Bouchataoui op huurbasis naar RKC
El Bouchataoui staat op het punt om de overstap te maken naar RKC. Het gaat daarbij niet om een definitief afscheid; de middenvelder zal aan de Waalwijkers worden verhuurd.

Lees meer over
Achraf El Bouchataoui
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties