United-fans lyrisch over Malacia: ''Fenomenaal, wie is Salah?''

United-fans lyrisch over Malacia: ''Fenomenaal, wie is Salah?''

Tyrell Malacia heeft vanavond in de wedstrijd tegen Liverpool zijn visitekaartje afgegeven bij de fans van Manchester United. De oud-Feyenoorder was samen met Raphael Varane de man van de wedstrijd. De supporters van de Engelsen zijn in de wolken met hun nieuwe linksback.

Malacia had een passnauwkeurigheid van 93%, won zes duels, maakte acht tackles, veroverde drie ballen, gaf twee voorzetten, onderschepte de bal één keer en deed dat allemaal tegen Mohamed Salah. De Rotterdammer hield daarnaast concurrent Luke Shaw negentig minuten op de bank. Volgens de supporters van Manchester United heeft Malacia zijn basisplaats definitief veroverd.

''Malacia was fenomenaal. Zijn basisplaats staat vast vanaf nu'', reageert een supporter. ''Ons wonderkind'', ''Wat een drive heeft Malacia. Zijn intensiteit verlaagde geen moment'', ''Shaw zou nooit meer moeten spelen, Malacia is té goed'', ''Het is lang geleden sinds ik een linksback van United zó heb zien spelen'', ''Malacia doet me denken aan Patrice Evra'', ''Wie is Salah? De aanvaller zit nu nog steeds in de broekzak van Malacia'', zijn tweets waaruit blijkt dat de Engelsen nu al van de oud-Feyenoorder houden.

Lees meer over
Tyrell Malacia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties