UEFA maakt aanvangstijden duels van Feyenoord bekend

UEFA maakt aanvangstijden duels van Feyenoord bekend

Shakhtar Donetsk is de tegenstander van Feyenoord in de achtste finale van de Europa League. De Rotterdammers spelen op donderdag 9 maart de uitwedstrijd tegen de club uit Oekraïne en donderdag 16 maart staat de return in De Kuip in de agenda.

De UEFA heeft vrijdagavond ook de aanvangstijden bekend gemaakt van beide duels. De uitwedstrijd begint om 21:00 uur. Het duel wordt gespeeld in het Wojska Polskiego stadion in de Poolse hoofdstad Warschau. De wedstrijd in De Kuip begint om 18:45 uur.

Feyenoord speelt op zaterdag 4 maart de thuiswedstrijd tegen FC Groningen om 20:00 uur. Vijf dagen later staat de eerste wedstrijd voor de Rotterdammers in de achtste finale op het programma. Zondag 12 maart volgt een thuiswedstrijd tegen FC Volendam en daarna is de return tegen Shakhtar Donetsk in De Kuip. Drie dagen later speelt Feyenoord de Klassieker tegen Ajax.

Lees meer over
Feyenoord Europa League
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties