Ueda opgeroepen voor Japan; Gimenez reist af naar Amerika

Ueda opgeroepen voor Japan; Gimenez reist af naar Amerika

Ayase Ueda is geselecteerd voor de nationale selectie van Japan. De spits van Feyenoord speelt met zijn land oefenwedstrijden tegen Duitsland en Turkije. Beide duels worden gespeeld in Europa, namelijk in het Volkswagen Arena (Duitsland) en de Segueka Arena (België), waardoor de reistijd voor Ueda minimaal blijft.

Ueda maakte zijn officiële debuut voor Japan op 18 juni 2019. Sindsdien heeft de 25-jarige spits vijftien wedstrijden gespeeld en daarin één doelpunt weten te scoren. De recordaankoop van Feyenoord heeft bovendien zes wedstrijden gespeeld voor het Olympische team van Japan. Op zaterdag 9 september om 20:45 uur staat Duitsland als tegenstander gepland, en op dinsdag 14 september om 14:20 uur is Turkije de volgende tegenstander.

Met de naderende interlandperiode worden verschillende spelers van Feyenoord opgeroepen. Gisteren is bekendgemaakt dat David Hancko geselecteerd is voor Slowakije. Ook Santiago Gimenez krijgt de kans om weer speelminuten te maken bij het Mexicaanse nationale team. De spits reist naar de Verenigde Staten voor een wedstrijd tegen Australië op 10 september om 04:00 uur en tegen Oezbekistan op woensdag 13 september om 01:30 uur.

Lees meer over
Santiago Gimenez Ayase Ueda
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties