Ueda loopt blessure op en keert terug naar Rotterdam

Ueda loopt blessure op en keert terug naar Rotterdam

Ayase Ueda komt aankomende week niet in actie voor Japan. De spits van Feyenoord heeft het trainingskamp van de Japanners verlaten en komt aankomende week niet in actie tijdens de oefeninterland tegen Turkije die in Genk wordt gespeeld.

Ueda heeft vandaag niet kunnen meetrainen omdat hij last heeft van zijn linkervoet. De Japanner stelt dat hij hard gaat werken en snel weer belangrijk wil zijn voor de nationale ploeg. De voetbalbond van Japan heeft bevestigd dat Ueda, die tijdens de overwinning op Duitsland van zaterdagavond belangrijk was met een treffer, de nationale ploeg heeft verlaten.

Voor Feyenoord is het te hopen dat de blessure van Ueda meevalt. De Rotterdammers kunnen namelijk in de eerste twee wedstrijden in de groepsfase van de Champions League niet beschikken over Santiago Gimenez. De 24-jarige Japanner moet de Mexicaan vervangen tijdens de duels tegen Celtic in De Kuip en de uitwedstrijd tegen Atlético Madrid.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties